Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

HTML prin exemple

Categorie: . Autor: .
Pagini: 175
An: 2002
Stare: Nouă

Teodoru Gugoiu – HTML prin exemple.

Prezintă limbajul HTML, precum şi extensia acestuia, DHTML.

Un ghid complet pentru toţi cei ce vor să creeze pagini Web fără a utiliza un program de asistenţă, având astfel controlul total asupra designului acestora.

Prezentarea teoretică este completată de exemple şi de imagini care reflectă impactul realizat de fiecare element al limbajului asupra designului paginii Web.

Studierea extensiei DHTML permite creatorului de pagini Web să obţină prezentări virtuale rafinate, utilizând stiluri şi straturi.

Cartea este utilă celor care vor să se iniţieze în crearea manuală (cu scriere completă a codului) a paginilor Web, celor care utilizează programe de asistenţă pentru a dezvolta aplicaţii orientate pe Web, dar doreşte să influenţeze decisiv aspectul final al acestora, precum şi tuturor celor care doresc să cunoască limbajul care a făcut posibilă dezvoltarea explozivă a Internetului.

Teodoru Gugoiu - HTML prin exemple.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.