Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 [email protected]
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Mascaricii

Pagini: 288
An: 2007
Stare: Nouă

Vidiadhar Surajprasad Naipaul – Mascaricii.

Laureatul din 2001 al Premiului Nobel pentru Literatură, Vidiadhar Surajprasad Naipaul, s-a născut în 1932 în Trinidad Tobago şi este unul dintre cei mai apreciaţi scriitori de limbă engleză din spaţiul fostelor colonii britanice. Debutul său literar are loc în 1957, cu volumul The Mystic Masseur. Realitatea postcolonialismului este subiectul central al romanelor şi analizelor sale non-ficţionale, precum An Area of Darkness sau A Million Mutinies Now. Cu treizeci de ani înainte de Nobel, în 1971, V. S. Naipaul obţinea Booker Prize pentru romanul In a Free State, iar în 1983 i se decernează Jerusalem Prize. În 1990 este ridicat la rangul de Cavaler de către regina Elisabeta a II-a pentru contribuţia sa la înflorirea culturii britanice. În prezent trăieşte în Wiltshire, Anglia.

Măscăricii, roman publicat în 1967, spune povestea lui Ralph Singh, un individ crescut pe o insulă din Indiile de Vest care ajunge să trăiască experienţa conflictuală a unui spaţiu străin într-o Anglie multiculturală. Într-o suburbie londoneză, Ralph Sigh îşi scrie memoriile încercând să-şi analizeze paradoxul identitar şi să devină conştient de diferenţele care l-au împiedicat să se transforme într-un englez adevărat.

Colecţia Cotidianul.

Vidiadhar Surajprasad Naipaul - Mascaricii.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   [email protected]
✆   info clienti: (+40)761-476.295

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top