Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

Golful francezului

Pagini: 250
An: 1991
Stare: Impecabilă

Daphne du Maurier – Golful francezului.

Golful francezului este una dintre cele mai de seamă capodopere ale literaturii britanice.

Personajul principal, Dona, face o vizită la proprietatea ei din Navron, comitatul Cornwall, Anglia. Aici, descoperă că, în golful situat pe domeniul ei, se ascunde un temut pirat francez care îi înspaimântase pe toţi locuitorii ţinutului.

Cunoscându-l îndeaproape pe Jean-Benoit Aubrey, Dona îşi dă seama că are de-a face cu un om educat şi citit, cu mult superior soţului ei. Între cei doi se înfiripă o frumoasă poveste de dragoste, în care fiecare îşi riscă viaţa sau reputaţia pentru celălalt.

Astfel, Dona se îmbarcă pe corabia iubitului ei, pornind într-o expediţie de cucerire a navei unui negustor foarte bogat, care locuieşte în apropierea domeniului familiei sale. În vremea asta, soţul Donei pune la cale un complot, iar piratul este prins de către locuitorii din Navron şi închis într-un turn. Pusă în faţa acestei situaţii, Dona încearcă să-şi salveze iubitul, complicându-şi şi mai mult existenţa.

Daphne du Maurier, autoarea acestui celebru roman, este una dintre cele mai apreciate scriitoare ale literaturii britanice.

Daphne du Maurier - Golful francezului.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.

Cărți recomandate

Noutăți în stoc

Actualizate recent

Oferte speciale

Anticariatul Carti Online

✉   contact@carti-online.com
✆   info clienti: (+40)751-546.317

Facebook

Despre noi

Mii de cărți noi și de anticariat din toate domeniile: romane de dragoste și polițiste, SF și de aventură, romane clasice, volume de poezie, filosofie, artă, eBook-uri in limba romana in format pdf, istorie, religie și spiritualitate, ediții princeps și cărți rare. Vă așteptăm cu un catalog actualizat zilnic cu noutăți și promoții!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Introduceți adresa dvs. de email și dați click pe butonul de abonare.

Top