Anticariat online cu mii de cărți vechi și noi din toate domeniile!
Contact: ☎ (+40)751.546.317 contact@carti-online.com
  • Peste 5000 de cărți din toate domeniile disponibile!

  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

  • Concurs: câștigă o cutie cu cărți dând doar un click!

21 %

Introducere in sociologia politica

Categorie: . Autor: .
Pagini: 316
An: 1999
Stare: Foarte bună

Jean Baudouin – Introducere in sociologia politica.

Înscrierea sociologiei politice în spaţiul ştiinţelor sociale este astăzi un lucru confirmat. Ea şi-a însuşit şi metodele de lucru ale acestora: interpretarea ştiinţifică a faptelor sociale, înţelegerea activităţilor colective, interzicerea evaluărilor normative. Ea se străduieşte să descrie mizele, mecanismele şi actorii ce animă competiţia pentru cucerirea şi exercitarea puterii. De asemenea, ea caută să înţeleagă modurile de producţie şi de punere în practică a politicilor publice.

Lucrarea de faţă propune o sinteză clară şi completă a disciplinei: bazele teoretice şi metodologice (prima parte); regimurile politice (a doua parte); alegeri, pertide şi opinii politice (a treia parte); analiza politicilor publice (partea a patra).

Jean Baudouin - Introducere in sociologia politica.

Recenzii

Nu există momentan nicio recenzie pentru această carte!

Scrie o recenzie pentru acest titlu

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 100 lei!

Livrare carti Livrarea cărților se poate face prin poştă (pentru orice locaţie de pe teritoriul României) sau curier rapid Cargus (pentru localitățile aflate în aria de acoperire).

Taxele poştale se calculează automat şi sunt afişate în coşul de cumpărături, în funcţie de comanda dvs. Estimativ, ele sunt aproximativ 9 lei pentru livrarea prin poștă și 15 lei pentru livrarea prin curier.

După efectuarea comenzii veţi primi un colet cu toate cărţile comandate, sau, în cazul în care cel puţin un titlu nu este disponibil, vă vom contacta telefonic sau prin email înainte de expedierea coletului pentru a va informa.

Aceste informații sunt valabile doar pentru comenzile livrate către adrese de pe teritoriul României. Acceptăm şi comenzi cu livrare oriunde în Europa și în lume, însă taxele poștale aferente diferă, îm funcție de țara de destinație. Astfel, dacă doriți expedierea cărților în afara României, după plasarea comenzii vă vom comunica toate detaliile referitoare la preţul total, taxe de transport şi disponibilitate. Pentru comenzile din afara României, recomandăm plata prin transfer bancar.